Οι Folk N Roll στα Ιωάννινα 13.03.16

Λίγο πριν το τέλος του " Fteri tour 2016" oι Folk n' Roll κάνουν στάση στο Θυμωμένο Πορτραίτο ... στον χώρο που κάνανε την παρθενική τους live εμφάνιση σχεδόν 5 χρόνια πριν !
Τα λόγια είναι περιττά... Κυριακή των αποκρεών ,τζαμάλες σε όλη την πόλη των Ιωαννίνων ... τζαμάλα και στο Θυμωμένο Πορτραίτο!

tip : Φέρτε περίσσεια μπλούζα
ps: μετά το πέρας της συναυλίας των πικιραπoφολκενρολάδων ακολουθεί διαολεμένο πάρτυ ...

είσοδος: 5euro

Folk n' Roll info

To 2010 μία παρέα που είχε βγει να ανταμώσει για πιοτί…
Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει και να τελειώνει οποιαδήποτε περιγραφή αναφέρεται στην οικογένεια των Folk n’ Roll , ετούτη την πλέον 7μελή παρέα όπου ύστερα από 5 χρόνια κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ ‘ τιμής ένεκεν ’ στο μουσικό της παρελθόν.
Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι κυκλοφορούν μέσω της Noisyland Recordings την «ΦΤΕΡΗ» έχοντας αγκαλιάσει την ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.
Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανά την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει “on stage”. Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll…

Ετοιμάζοντας λοιπόν βαλίτσες για την επερχόμενη πανελλαδική τους περιοδεία μας θυμίζουν με στόμφο τους βαρύγδουπους στίχους της παράδοσής μας «φάτε πιέτε και γλεντάτε όλοι βρε παιδιά, όποιος πάει στον άλλο κόσμο δεν ξαναγυρνά» και μας εύχονται καλό αντάμωμα !

FnR fb page: https://www.facebook.com/pages/Folk-n-Roll/457107580999466
FnR youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCUFGPpWLlw1Gy9dd74XWCFQ

Τελευταία Τροποποίηση: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 12:33