Τρεις παράλληλοι κύκλοι σεμιναρίων για το φλάουτο την κιθάρα και την παλαιά μουσική στο Ωδείο Athenaeum/ από 09/02/2013

Το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο και Ωδείο Athenaeum, σε συνεργασία με τη Στέλλα Γαδέδη, τον Γιώργο Μουλουδάκη και τον Βασίλη Βαβούλη, διοργανώνει τρεις παράλληλους κύκλους σεμιναρίων για το φλάουτο, για την κιθάρα και για την παλιά μουσική, που φιλοδοξούν να επανατοποθετήσουν θέματα της εκτέλεσης και της διδασκαλίας της μουσικής στη βάση μιας ανθρωποκεντρικής οπτικής, εξετάζοντας -παράλληλα με τα τεχνικά- ζητήματα σχετικά με τον ρόλο του μουσικού στην κοινωνία και τη σχέση μουσικής, ψυχολογίας και φιλοσοφίας.

Τα σεμινάρια αναλαμβάνουν:
για το φλάουτο η Στέλλα Γαδέδη, για την κιθάρα ο Γιώργος Μουλουδάκης και για την παλιά μουσική ο Βασίλης Βαβούλης.

Οι κύκλοι θα πραγματοποιηθούν σε νησίδες των τριών ημερών, απ’ τον Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο του 2013, με έναρξη του πρώτου κύκλου το τριήμερο 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου, και θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο Athenaeum, Αδριανού 3, Θησείο.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.Athenaeum.com.gr facebook: Athenaeum Maria Callas e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και στα τηλέφωνα 210-3211987, 55 και 49

Τελευταία Τροποποίηση: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 13:32