ΕΒΓΕ 2016 - Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης

14 ΑΠΡ 2016
Κεντρική Σκηνή
Προπώληση: 15 €
Η διοργάνωση-θεσμός για την πραγματικότητα της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.
Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι ένας θεσμός που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα έργα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας, ενώ επιπλέον έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την προβολή του χώρου αυτού, εντός και εκτός συνόρων.
Στα 15 χρόνια της ύπαρξής τους, τα ΕΒΓΕ έχουν αναδείξει εκατοντάδες νέους δημιουργούς, έχουν συνδέσει την παραγωγή με την αγορά και έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς και έμπνευσης για σχεδιαστές από κάθε άκρη της χώρας.
Επιστέγασμα της όλης διοργάνωσης, κάθε χρόνο, είναι η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ. Πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει
ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 11745
Εισιτήρια: 210 900 5 800
Διοίκηση: 2130 1 78000
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Design (Ico-D), και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.
Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο Design Υπό Στέγη, που διοργανώνεται με τη φροντίδα του περιοδικού +DESIGN.Διοργάνωση: +DESIGN

 

 

Τελευταία Τροποποίηση: Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 09:26