Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 15:24

Athens print fest - 1.10 - 28.10.2012 Κύριο

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων είναι μια γιορτή Τέχνης, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια στην Αθήνα. Μια καλλιτεχνική συνάντηση όπου παρουσιάζονται έργα με έμφαση στην Χαρακτική και τις εκτυπώσεις, με νέες και καινοτόμες δημιουργίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από εκθέσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και ανοικτά εργαστήρια καλλιτεχνών.

Από 1 έως 28 Οκτωβρίου, δημιουργοί από διαφορετικές χώρες, συναντιούνται σε ένα πολιτισμικό γεγονός καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας. Με θέμα της το «Πλάνο Β», το Φεστιβάλ προσπαθεί όχι μόνο ν’ αποτυπώσει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πετύχει ένα συγκεκριμένο στόχο, αλλά και όλους εκείνους τους απρόοπτους, απρόβλεπτους και προβληματικούς παράγοντες, που ενδέχεται να μας αναγκάσουν να δεχτούμε μια εναλλακτική λύση.

Περισσότερες από 20 εκδηλώσεις θα διεξάγονται παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Αθήνας, επιτρέποντας μία διαφορετική ανάγνωση της Χαρακτικής και των Εκτυπώσεων.

Διαβάστηκε 689 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 15:40

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.